NYHET

AluWood
Glasräcke utomhus
Glasräcke utan stolpar
Glasräcke med ledstång i rostfritt
Glasräcke med ledstång
Glasräcke utomhus

AluWood räckessystem

Vi på Herrljunga Ledstångsfabrik är stolta över att kunna introducera vårt senaste tillskott till sortimentet – AluWood, ett helt nytt räckessystem som redan väckt uppmärksamhet och fått goda lovord. Detta innovativa system är tillverkat i aluminium och har ytbehandlingar som imiterar olika trästrukturer, vilket ger produkten en elegant och snygg look i kombination med hög funktion. Dessutom har systemet en glansig finish och en härligt slät yta, vilket inte bara underlättar vid rengöring utan även ger en behaglig och lyxig känsla vid beröring.

Mer information om AluWood räckessystem

Med AluWood får du inte bara en vacker och stilren ledstång eller räcke, utan även en produkt som är hållbar och kräver minimalt underhåll. Aluminium är lätt att arbeta med och våra kunder kan enkelt anpassa längden på räcket genom att själva använda en kap- eller gersåg utrustad med en hårdmetallsklinga. Systemet har en ytterdiameter på 42,4 mm och en godstjocklek på 2 mm, vilket gör det både robust och stabilt trots sin låga vikt.

Vårt AluWood-räckessystem fungerar lika bra inomhus som utomhus och kan levereras i hela längder upp till 5 meter. Och om du behöver längre längder så är det inga problem, det löses enkelt genom att komplettera med skarvhylsor. Med andra ord, oavsett om du behöver ett räckessystem till kontorsmiljöer eller ett räcke till trädgård eller uteplats, är AluWood det självklara valet.

Förutom själva räckessystemet erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör, som kornare och väggfästen. Borr och självborrande skruvar ingår alltid vid köp. Vi har försökt att tänka på allt för att underlätta för nya kunder av systemet och göra installationen så enkel och smidig som möjligt. Vi har därav bland annat tagit fram utförliga monteringsinstruktioner och anvisningar som följer med vid varje order. Skulle ni föredra att få installationen gjort finns våra egna montörer tillgängliga för uppdrag inom hela Sverige.

AluWood är det perfekta valet för dig som söker ett säkert alternativ sett till både stil och funktion. Med sin attraktiva design, låga underhållskrav och långa livslängd kommer detta räckessystem att vara en investering som håller i många år framöver.  För mer information eller prov så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Med ett brett val av kulörer

Nedan presenterar vi det kompletta utbudet av kulörer för AluWood räckessystem. Klicka på bilden för att förstora.

Kulörer utöver standard kan väljas vid beställning av över 200 meter, alternativt till en extra kostnad. Välkommen att kontakta oss för mer information.

HANDLA AV OSS ONLINE

VI HAR EN STOR DEL AV VÅRT PRODUKTUTBUD
TILLGÄNGLIGT FÖR KÖP DIREKT ONLINE

Beställ snabbt, enkelt och bekvämt.

KONTAKT

TELEFON

+46(0)513-103 70