AluWood –  En nyhet i sortimentet

Vi på Herrljunga Ledstångsfabrik är stolta över att kunna presentera vårt senaste tillskott till sortimentet – AluWood. Detta nya räckessystem har redan fått mycket positiv uppmärksamhet. AluWood är tillverkat i aluminium och har ytbehandlingar som imiterar trästrukturer, vilket ger produkten en elegant och stilren look samtidigt som den är funktionell. Dessutom har systemet en glansig finish och en slät yta, vilket gör det enkelt att rengöra och ger en lyxig känsla vid beröring.

Hållbart med minimalt underhåll

Med AluWood får du inte bara ett vackert och stilrent räckessystem, utan också en hållbar produkt som kräver minimalt underhåll. Aluminium är lätt att arbeta med och våra kunder kan enkelt anpassa räckets längd genom att använda en kap- eller gersåg med en hårdmetallsklinga. Systemet har en ytterdiameter på 42,4 mm och en godstjocklek på 2 mm, vilket gör det starkt och stabilt trots sin lätta vikt.

AluWood-räckessystemet fungerar lika bra inomhus som utomhus och kan levereras i hela längder upp till 5 meter. Behöver du längre längder är det inga problem, det kan enkelt lösas genom att använda skarvhylsor. Med andra ord, oavsett om du behöver ett räckessystem för kontorsmiljöer eller för trädgård eller uteplats, är AluWood det självklara valet.

Utöver själva räckessystemet erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör, såsom kornare och väggfästen. Borr och självborrande skruvar ingår alltid vid köp. Vi har tänkt på allt för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att installera systemet. Vi har tagit fram detaljerade monteringsinstruktioner och anvisningar som följer med varje order. Om du föredrar att få installationen gjord åt dig har vi våra egna montörer tillgängliga för uppdrag i hela Sverige.

AluWood – Där stil möter funktion

AluWood är det perfekta valet för dig som söker både stil och funktion. Med sin attraktiva design, låga underhållskrav och långa livslängd kommer detta räckessystem att vara en investering som varar i många år framöver. För mer information eller prov är du varmt välkommen att kontakta oss!