Om oss

En skön förening av design & funktion av högsta kvalitet

Herrljunga ledstångsfabrik

Våra engagerade medarbetare och hantverkare är kärnan i vår verksamhet. Tillsammans under åren har vi i Herrljunga skapat en yrkesskicklighet vi är oerhört stolta över. Och med den erfarenhet våra medarbetare har är möjligheterna för vad vi kan tillverka i stort sett obegränsade.

Primärt tillverkar vi ledstänger, överliggare, barriärer, steg till trappor och olika specialsnickerier. Hos oss får ni ett personligt bemötande och tillsammans skapar vi unika lösningar både sett till form och funktion.

Vi är årets företagare i Herrljunga
2 - copy - copy
En av våra skickliga hantverkare
2 - copy
Montering i villa ute hos kund
5
Genuint hantverk i vår fabrik
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
Shadow

Varje uppdrag hos oss
är kundspecifikt

Varje uppdrag hos oss är kundspecifikt

Vi erbjuder hjälp genom hela projektet med såväl måttagning, tillverkning och montering vid båda stora och små projekt. Hos oss är varje jobb vi utför kundspecifikt och vi värnar om varje kundrelation. Företaget har sedan dess begynnelse strävat efter att leverera utefter största möjliga kvalité och överträffa marknadens krav. Vår fabrik ligger centralt i Herrljunga beläget i hjärtat av Västra Götaland med ca 4 mil till både Alingsås, Borås och Falköping. Med goda referenser och genuin yrkes- och hantverkartradition sedan år 1945 är vi det trygga valet.

Varmt välkommen till oss, vi förverkligar er idé.

Över 70 år som ledstångstillverkare

Bygdens tradition av snickeri tillsammans med vår utveckling har bidragit till att yrkeskunnandet levt vidare. Detta gör det idag möjligt för oss att rekrytera ytterst kvalificerade hantverkare och specialister.

Herrljunga Ledstångsfabrik fick nuvarande form omkring 1945. Verksamheten har dock anor betydligt längre tillbaks i tiden och vilar således på en lång yrkes- och hantverkartradition. Företaget har sedan dess begynnelse tillverkat trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier med fokus på högsta möjliga kvalité.

Kompetenta helhetslösningar

Vi erbjuder våra kunder en unik helhetslösning med allt från måttagning till tillverkning och montering. Genom bred yrkesskicklighet, hårt arbete och stor kundfokus har vi förvaltat platsen som ledande aktör inom ledstänger, trädetaljer och specialsnickerier. Under åren har vi hjälpt kunder över hela landet med stora som små projekt och levererat material av högsta kvalité.
N

MÅTTAGNING

N

TILLVERKNING

N

MONTERING

Herrljunga ledstångsfabrik stödjer föreningslivet

Herrljunga Ledstångsfabrik stödjer föreningslivet

Vi återinvisterar i Herrljunga genom att främja föreningslivet. Tillsammans  stöttar vi klubbar, föreningar och organisationer främst inom idrott.
Herrljunga Ledstångsfabrik är stolt sponsor till bland annat:

Herrljunga
Herrljunga

Vi lever upp till Branschens Högsta gällande krav

Vi lever upp till Branschens Högsta krav

I en tid med stort fokus på miljö och säkerhet så vill vi vara i framkant. Våra produkter är registrerade i Sunda Hus och våra montörer bär skyddskläder och utrustning i enlighet  med branschens tuffa krav. 
Herrljunga
Herrljunga

Vår miljö- & kvalitetspolicy

Herrljunga Ledstångsfabrik använder i produktionen en mängd olika träslag av bästa kvalitet. Råvaran kommer från ett antal kända större svenska virkesleverantörer som alla eftersträvar att tillhandahålla virke och råvara på ett enligt gällande lagstiftning korrekt sätt. Herrljunga Ledstångsfabrik vill på alla sätt tillsammans med våra leverantörer bidra till att icke utrotningshotade träslag/arter används.
Samtliga leverantörer har en utarbetad miljöpolicy som vi tagit del av och godkänt. Herrljunga Ledstångsfabrik arbetar systematiskt och kontinuerligt med att tillse att största möjliga miljöhänsyn tages i alla delar av företaget, både internt och externt.
Herrljunga Ledstångsfabrik är självförsörjande beträffande uppvärmning. Spillmaterial från produktion återanvändes i vår pannanläggning och värmer samtliga utrymmen året om. Vi källsorterar allt avfall och har avtal med Stena för att återvinna så långt som möjligt. Kvalitetsförbättringar är i företagets samtliga delar en ständigt pågående process.

Tillsammans gör vi skillnad

Vi på Herrljunga Ledstångsfabrik stödjer arbetet med att spara och återuppbygga naturens resurser genom ett samarbete med Vi-skogen. Genom att bidra till arbetet med att plantera träd, på det sätt som Vi-skogen gör, kommer det att resultera i ett bättre klimat och öka motståndskraften gentemot de negativa klimatförändringarna.

För varje order planterar vi ett träd i Afrika.

Besök vår webbutik

VI HAR EN STOR DEL AV VÅRT PRODUKTUTBUD
TILLGÄNGLIGT FÖR KÖP DIREKT ONLINE

Beställ snabbt, enkelt och bekvämt.