Nyheter & Blogg

Senaste från oss i Herrljunga

På denna sidan lägger vi upp intressanta nyheter och blogginlägg. Små och stora saker som händer här på fabriken som vi vill dela med oss av samt nyttiga tips och inspiration för dig som kund.

Fördelar med läderlindade ledstänger

Fördelar med läderlindade ledstänger

Ledstänger är en viktig komponent i varje trappa och dem finns i oändligt många utföranden. I detta inlägget kommer vi att diskutera några av de många fördelarna med att använda läderlindade ledstänger för både hemmamiljöer och kommersiella byggnader.

Vi planterar träd med Vi-Skogen

Vi planterar träd med Vi-Skogen

  Tillsammans gör vi skillnad för både människa och miljö Nu stödjer vi på Herrljunga Ledstångsfabrik arbetet med att spara och återuppbygga naturens resurser genom ett samarbete med Vi-skogen. Genom att stödja arbetet med att plantera träd, på det sätt som...

Nyhet – Lösa detaljer till räcken

Nyhet – Lösa detaljer till räcken

  Nu finns räckesdetaljer till rostfria räcken på webbshopen Nu finns lösa räckesdetaljer i vår webbutik så att du kan skapa och sätta din egen prägel på ditt räcke. Allt från 12 och 16 mm rör till fästen som enkelt skruvas fast på din överliggare och vangel....

Fler betalningsalternativ tillgängliga i vår webbshop

Fler betalningsalternativ tillgängliga i vår webbshop

För att förbättra upplevelsen och erbjuda en än mer flexibel lösning för våra kunder som handlar via vår webbshop har vi nu utökat våra betalningsalternativ med hjälp av Ecster. Privatpersoner kan nu enkelt handla mot faktura hos oss.

Ny hemsida lanserad

Ny hemsida lanserad

Under våren 2018 så påbörjade vi arbetet med att skapa en ny responsiv hemsida. Vi ville ha en snygg, lättnavigerad och säker webblösning i enlighet med vår företagsvision. På vår nya hemsida har vi lyft fram hantverket och yrkeskunnandet som krävs för att skapa fina produkter av högsta kvalité.

Nyhet i webbshopen

Nyhet i webbshopen

Nyhet i webbshoppen 3 nya modeller på våra populära räckessystem. Nu med svarvade räckespinnar. Dom nya modellerna heter Gläntan, Stenunga och Nycklabacken. Dom finns tillgängliga i 2 höjder, 900 mm och 1100 mm. Även dessa kommer som byggsats och som med våra andra...

Etablerat redan 1945

Herrljunga Ledstångsfabrik fick nuvarande form omkring 1945. Verksamheten har dock anor betydligt längre tillbaks i tiden och vilar således på en lång yrkes – och hantverkartradition. Företaget har sedan dess begynnelse tillverkat trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier.

HANDLA AV OSS ONLINE

VI HAR EN STOR DEL AV VÅRT PRODUKTUTBUD
TILLGÄNGLIGT FÖR KÖP DIREKT ONLINE

Beställ snabbt, enkelt och bekvämt.

KONTAKT