Måttagning/Montering

Guider och filmer för måttagning och montering

Testa vår smidiga måttagningsguide

Beställ enkelt direkt eller begär pris baserat på era val.

För att underlätta för våra kunder har vi skapat en måttagningsguide där ni enkelt kan fylla i era mått för att sedan fortsätta med val av produkt. Bläddra mellan stegen för att justera era val och i sista steget får ni möjlighet att granska uppgifterna innan dem skickas till oss. Vi återkopplar därefter så snart vi ges tillfälle.

Se vår måttagningsfilm

Instruktionsfilm för svängda ledstänger till L- och U-trappor. 

Ladda ned våra guider

Om du vill mäta för din nya ledstång själv så kan det vara fördel att skriva ut måttguiden och ha med dig när du mäter. L-trappa är när det är en vinkel i trappan och U-trappa när det är två. När du har skrivit upp dina mått så kan du enkelt gå ut på vår webbshop för att se pris och beställa. Om du skulle behöva ytterligare hjälp med måttagningen så var god kontakta oss via e-post eller telefon. 

Måttagning av svängda ledstänger

Guide för måttagning av ledstång till svängd U-trappa och L-trappa.
(PDF-format anpassat för webbvisning. Storlek: 2,5MB)

Montering av svängda ledstänger

Guide för montering av ledstång till svängd U-trappa och L-trappa.
(PDF-format anpassat för webbvisning. Storlek: 3,6MB)

Montering av räckessystem

Guide för montering av ert nya räckessystem från oss i Herrljunga.
(PDF-format anpassat för webbvisning. Storlek: 25,7MB)

Handla direkt i vår webbutik

Vi har större delen av vårt sortiment tillgängligt för beställning online via vår webbshop. Där kan ni på ett enkelt och bekvämt sätt handla material av hög kvalité som passar just ert projekt och era behov.

Lämna över Det till oss?

Vi bistår dig självklart genom hela ditt projekt.

Våra montörer är tillgängliga för både måttagning och montering i större delen av Sverige. Innan vi skickar ut våra montörer för måttagning så vill vi ha en godkänd offert. Det bästa sättet för att komma dit är att skicka in ett par bilder till oss och lite längdmått ihop med en beskrivning på vad du vill ha. Vi skickar då en offert till dig och när den är godkänd så planeras måttagning in. Våra montörer kommer därefter hem till dig och mäter och går igenom med dig som kund på plats.

Monteringsfilmer

Vill du montera din ledstång själv men känner dig osäker? Kolla på filmen när vår montör Johan monterar en svängd ledstång till en U-trappa.
Dags för ett nytt räcke? Se filmen när våra egna montörer Magnus och Johan för första gången monterar vårt räckessystem Fåglavik i en villa.

Dags att montera vårt AluWood räckessystem?
Se filmen nedan för tydliga instruktioner och bra tips.

Med lång tradition

Herrljunga Ledstångsfabrik fick nuvarande form omkring 1945. Verksamheten har dock anor betydligt längre tillbaks i tiden och vilar således på en lång yrkes – och hantverkartradition. Företaget har sedan dess begynnelse tillverkat trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier.

Handla direkt online

VI HAR EN STOR DEL AV VÅRT PRODUKTUTBUD
TILLGÄNGLIGT FÖR KÖP DIREKT ONLINE

Beställ snabbt, enkelt och bekvämt.

KONTAKT