Glasräcke

För både inom- & utomhusbruk

Använd vår smidiga kalkylator

Med hjälp av räckeskalkylatorn nedan kan ni snabbt få en tydlig överblick med prisuppgifter. I slutet av kalkylatorn kan ni välja att antingen spara offerten som genereras automatiskt med ett klick eller lägga en beställning till oss. Fyll i den efterfrågade informationen i varje steg och gå enkelt tillbaka om ni skulle vilja justera något.

Vid det sista steget av kalkylatorn ser ni det kompletta priset och kan även lägga till handledare till ert glasräcke. Genom att klicka på den lilla ikonen höger om ’Kund’ expanderas fem fält där ni kan skriva i era kontaktuppgifter. Önskar ni att lägga en order enligt uträkningen så är det möjligt att göra direkt från kalkylatorn. Kom då ihåg att kontrollera era uppgifter en extra gång. Det finns även en knapp som heter ’Granska offert’ där en automatiskt genererad offert öppnas i en ny flik i PDF-format, klappad och klar för er att spara ned på er enhet utifall ni vill göra själva beställningen vid ett senare skede.

Svensktillverkade glasräcken

Våra toppmonterade aluminiumstolpar är svensktillverkade och håller hög kvalité. Stolparna finns i svart, vit och naturanodiserad yta och har en diameter på 50mm och höjd på 1100mm med handledare. De levereras kompletta med gummifot och täcklock.

Med ett stolpfritt glasräcke får ni innovativ design, maximal utsikt, minimalt underhåll och ökad säkerhet. Ge din uteplats, balkong eller trappa en stilren och modern look. Få ut det mesta av utsikten med ett transparent glasräcke och höj det visuella intrycket.

Vi erbjuder även glasräcken med rostfria stolpar. Gillar du att kombinera enkelhet och hållbarhet med stil så kan detta vara valet för dig. Med diskreta stolpar tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål får du en slående utsikt samtidigt som du får en trygg plats att vistas på. Stolparna finns för montering på sidan eller uppe på ditt altandäck, på balkongen, runt poolen eller i trappan. Möjligheterna är många med detta moderna räckessystem.

Ovan finner ni ett urval av bilder på räcken i olika utföranden.
För mer information är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Handla direkt i vår webbutik

Vi har större delen av vårt sortiment tillgängligt för beställning online via vår webbshop. Där kan ni på ett enkelt och bekvämt sätt handla material av hög kvalité som passar just ert projekt och era behov.
Eller besök vår återförsäljare online:
Köp Herrljunga Ledstångsfabrik på Bygghemma.se

Skräddarsydda lösningar

Skulle ni inte finna det ni söker i vår webbutik eller att ert projekt kräver specialanpassat material så löser vi självklart det också. Vi erbjuder våra kunder en unik helhetslösning med allt från måttagning till tillverkning och montering. På så vis kan vi tillgodose era behov oavsett storlek eller komplexitet. Klicka vidare nedan för att läsa mer om de olika delarna.
N

MÅTTAGNING

N

TILLVERKNING

 
N

MONTERING

 

Hantverkstradition

Herrljunga Ledstångsfabrik fick nuvarande form omkring 1945. Verksamheten har dock anor betydligt längre tillbaks i tiden och vilar således på en lång yrkes – och hantverkartradition. Företaget har sedan dess begynnelse tillverkat trappor, barriärer, ledstänger och specialsnickerier.

Handla direkt online

VI HAR EN STOR DEL AV VÅRT PRODUKTUTBUD
TILLGÄNGLIGT FÖR KÖP DIREKT ONLINE

Beställ snabbt, enkelt och bekvämt.

KONTAKT

TELEFON

+46(0)513-103 70

Vi i Herrljunga

Vi värnar om vår personalstyrka och den familjära, positiva och utvecklande arbetsmiljön vi byggt upp under åren. Med lång och gedigen hantverkstradition i kombination med bred yrkesskicklighet arbetar vi tillsammans för att erbjuda våra kunder produkter och tjänster av högsta möjliga kvalité. Som den viktigaste delen i verksamheten presenterar vi stolt våra medarbetare.