Nu fler och enklare betalningsalternativ i vår webbshop via Ecster

För att förbättra upplevelsen och erbjuda en än mer flexibel lösning för våra kunder som handlar via vår webbshop har vi nu utökat våra betalningsalternativ ytterligare. Genom vårt samarbete med Ecster (tidigare Handelsbanken Finans) kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura och välja att delbetala sin beställning. De tidigare betalningsmöjligheterna finns fortfarande kvar och för våra företagskunder fortsätter vi med vår egen faktura.

Önskar du som privatperson betala mot faktura väljer du betalningsalternativet faktura i kassan. När du anger ditt personnummer via BankID gör Handelsbanken Finans en kreditprövning och en kreditupplysning kan komma att tas. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts. En fakturaavgift om 39 kr tillkommer.

Grundkraven för att få betala mot faktura som privatperson via Ecster är följande:
    • Du har fyllt 18 år
    • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
    • Du har inga betalningsanmärkningar

Förutsättning för att ansöka om att delbetala är endast att du är över 18 år och inte har några betalningsanmärkningar. All hantering av information via Ecster sker fullt krypterad med SSL. Har du frågor angående din faktura är du välkommen att kontakta Ecster på telefon 0771-560 300.

Öppettider för Ecster's kundtjänst:

Måndag – Fredag 08:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00